Kompetencen gør en forskel

Med adgang til et vidtspændende netværk, er People-IT/aHOC din garanti for, at du altid får de helt rigtige IT-konsulenter til projekterne i din organisation. Afhængigt af opgaven sikrer People-IT/aHOC’s dygtige konsulenter, at du altid vil få et forspring og lande sikkert på din destination. People-IT/aHOC har et bredt netværk af freelancere, som vi alle kender gennem mange års erfaring. Derfor kan vi altid garantere kvaliteten af de konsulenter, vi sælger ud. Deraf People-IT/aHOC’s vejledende princip: “Kompetencen gør en forskel.”

“Vi har et velfungerende samarbejde med People-IT baseret på gensidig viden af hinandens behov og kompetencer. Ligesom People-IT/aHOC kender til vores behov i forhold til kompetencer, personligheder, prisniveauer osv., så har vi kendskab til deres portfolio af kompetencer. Dette betyder, at de fleste af vores aftaler er spot-on.”

Head of IT-Applications at SIEMENS Gamesa, Preben Lund

Bliv en del af People-IT/aHOC

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af People-IT/aHOC familien, som kunde eller konsulent, er du mere end velkommen til at engagere dig med os ved at vælge en af nedenstående muligheder.

[juicer name='People-IT' per="3" pages="1" truncate="100"]

People-IT/aHOC

 

Birkemosevej 7
DK-6000 Kolding

Søren Frichs Vej 42A, st.th.
8230 Åbyhøj

Rentemestervej 55
2400 København

+ 45 7026 7762
info@people-it.com

CVR: 39 09 87 84
– en del af C2IT-gruppen