Jumpstart. People-IT. Freelance IT-konsulent.

Jumpstart er en genvej for kunder, der savner IT-talenter og kommende kernemedarbejdere, og for kandidater, der brænder for en IT-karriere og gerne vil have en hjælpende hånd til at komme godt i gang. I People-IT brænder vi for det gode match.

Skal du være en del af vores næste Jumpstart-match?

Kandidat

Jeg er nyuddannet, og jeg vil gerne vide mere om hvordan jeg kommer i spil til et Jumpstart-projekt.

Læs mere her

Blev du også spurgt: “Hvad vil du gerne være, når du bliver stor?” da du var barn? Måske svarede du noget skråsikkert som prinsesse eller astronaut eller superhelt, fordi det virkede helt åbenlyst. Vi forstår godt, hvis svaret er blevet mindre åbenlyst, jo tættere på det at ”blive stor,” du er kommet. Og svaret bliver ikke nødvendigvis leveret med samme skråsikkerhed længere. Måske fordi mulighederne er så mange, at du hverken ved med sikkerhed, hvad de hedder, eller hvordan man finder frem til dem og hvilke døre, du skal banke på.

Oplev, afprøv og udvikl dig selv – bevar friheden til at være i tvivl

Jumpstart er for dig, der for nyligt er blevet færdig med din uddannelse og er klar til at starte din karriere i IT. Hvis dit hjerte banker for en digital karriere, er Jumpstart en hjælp til at komme i gang.

Med Jumpstart rækker vi dig startkablerne, du kan sætte strøm til din karriere med. Vi åbner døren til en spændende virksomhed, hvor du, før en fastansættelse, kan afprøve og udvikle dine kompetencer for en periode på 6-12 måneder. Vi deler vores IT-netværk med dig, giver dig gode råd og sparring og hjælper dig med at skabe forbindelser til ligesindede – professionelt og socialt.

Du opnår friheden til at være i tvivl om, hvorvidt det faste job, du siger ja til, er det helt rigtige for dig. Vælg rigtigt fordi du kender dine kolleger og din leder og at du ikke mindst ved, hvordan dine kompetencer passer til din rolle.

Er Jumpstart for mig?

Skriver du kode, som var det dit modersmål? Tager du datagrundlaget mere seriøst end de fleste? Måske er du nærmere den, der koordinerer, at alle kommer i mål sammen og til tiden? Eller måske forstår du at hjælpe mennesker med at acceptere teknologisk forandring? Der er flere muligheder i IT, end man måske skulle tro og vi hjælper gerne dig med at finde din vej ind i branchen.

Jumpstart er både for tech-savvy specialister, de koordinerende menneskekendere og alt derimellem. Det vigtigste er, at du brænder for IT, teknologi og digitalisering. Vi kan hjælpe med at gøre dig klogere på, hvordan netop dine kompetencer kan skabe værdi i en virksomhed.

”Når man kommer ud af universitetet med en naturvidenskabelig uddannelse, der ikke relaterer sig direkte til IT, er det utrolig svært at forestille sig, hvad man kan bidrage med. People-IT har åbnet en dør til denne verden på vid gab og har givet mig spændende karrieremuligheder, jeg ikke anede eksisterede for bare få år siden.”

 

Frederik, tidl. Jumpstarter

 

”Jeg vil mene, at vi har fået den bedste oplæring, man kan få! Vi havde lang tid i rollen, så vi havde fuldstændig styr på det. Overgangen til min nye rolle var gradvis og derfor meget naturlig. Jeg følte mig supergodt klædt på og klar til at komme videre, og desuden klar til at påtage mig et større ansvar og få mine egne projekter. Og så var det trygt at blive fastansat et sted, jeg kendte så godt allerede, og hvor jeg forstod den rolle, jeg gik ind i, til fulde.”

 

Julie, tidl. Jumpstarter

Bliv klogere på dine faglige og personlige styrker

Vi forstår godt, at du er mere engageret, motiveret og nysgerrig, end du er erfaren. Det er klart. Sammen tager vi en snak om, hvad du drømmer om. Vi bliver klogere på, hvordan de kompetencer, du allerede har, kan udgøre fundamentet for at nå dine drømme.

Sammen skræddersyer vi dit CV, så det kan fange opmærksomheden i den virksomhed, der mangler netop dig. Vi udforsker din personlige profil og hjælper dig med at blive klog på, hvor dine styrker og udfordringer ligger.

Vi har 20 års erfaring med at finde, kvalificere og matche IT-konsulenter med virksomheder over hele landet og globalt. Vi har et stort netværk i branchen og en bred faglig ekspertise. Vi tager erfaringen med, når vi snakker med dig, så du kan være sikker på, at du er i trygge hænder.

Vi tilbyder dig…

Udover enestående erhvervserfaring og karriereklarhed vil vi gerne give dig så meget som muligt med fra Jumpstart. Vi planlægger et forløb, der passer til dig og virksomheden. Du bliver klædt godt på til at komme i gang, og vi evaluerer løbende. Vi arrangerer faglige og sociale events, der både skal gøre dig klogere på branchen og som kan give dig nogle relevante forbindelser, du kan have glæde af resten af din karriere. Har du lyst, finder vi en personlig mentor, der kan agere sparringspartner i din karrierestart.

Som Jumpstart-kandidat bliver du funktionæransat hos os i People-IT i den periode, hvor du prøver virksomheden af. Lønnen er konkurrencedygtig med feriepenge og løn under sygdom, men uden pension. Hvis du og virksomheden er enige om, at matchet stadig er rigtigt efter forløbet, står vi til rådighed for sparring, når du skal forhandle en fast aftale.

Skal vi tage en snak om, hvad du drømmer om?

Opret dit CV her: PITTEN eller kontakt Louise på lb@people-it.com eller +45 25 55 59 32, så tager vi en snak.

Kunde

Jeg repræsenterer en virksomhed, og jeg vil gerne vide mere om Jumpstart og hvordan jeg får præsenteret mulige kandidater.

Læs mere her

Jumpstart er jeres genvej til de nyeste IT-talenter

Der er et stort kompetencereservoir gemt i dem, der lige har rejst sig fra skolebænken for at tage sin viden og nysgerrighed med ud i erhvervslivet. Alligevel kan det være vanskeligt at gennemskue, hvordan man som virksomhed får fingrene i de rette mennesker, hvis kompetencer og personlighed skal blomstre og bidrage til IT-udviklingen hos netop jer.

Med Jumpstart deler vi vores store netværk, erfaring og IT-ekspertise med jer, så vi kan finde og matche de rette kandidater til jeres organisation. Helt simpelt kan I møde og arbejde med et IT-talent i en periode på 6-12 måneder. Herefter kan I frit fastansætte kandidaten, hvis matchet er helt rigtigt.

Vi brænder for at finde det bedste match og trækker på vores 20 års erfaring fra IT-branchen, hvor vi har fundet IT-freelancere til kunder fra hele landet. Det gode, personlige samarbejde er vigtigt for os, og centralt er det, at vi først og fremmest arbejder med mennesker. Foruden forståelsen for de tekniske kompetencer I har brug for, er vi optagede af at forstå jeres kultur og måde at samarbejde på. Vi tror på, det giver professionelle, personlige og præcise match.

People-IT har været rigtig gode til at finde profiler, vi ellers ikke ville have fået. De engagerer sig og bruger tid på at lære netop os og vores behov at kende. Det gør, at de kan matche os med profiler, der passer til vores måde at arbejde på – selvom det er nye og anderledes profiler, end vi “er vant til”.

 

People-IT er der desuden hele vejen igennem, og vi er derfor helt trygge ved at samarbejde med dem og kaste os ud i nye tiltag som dette. Der har været rigtig god professionel sparring ift., hvordan forløbet skulle tilrettelægges, og de holder løbende events, statusmøder og tjek-ins for at sikre, at samarbejdet går godt. Både for os og kandidaten. Skulle der være nogle udfordringer, tager de også hånd om det.

Alt i alt har vi fået enormt meget ud af dette samarbejde, og det har skabt stor værdi for hele organisationen at få nye, “anderledes” profiler ind via People-IT.

 

 

Christoffer & Lea – Portfolio Management, Vestas Wind Systems A/S

Det er dyrt at lave en fejlansættelse

Vi ved, at det koster kassen at ansætte de forkerte, for kort efter at måtte sige farvel igen. Det ved I sikkert også – måske af bitter erfaring. Med Jumpstart kan I ansætte de rette, fordi I har oplevet deres faglige styrker og deres rolle i teamet, før I indgår en aftale.

I en periode på 6-12 måneder aftaler vi en timebaseret pris på en Jumpstart-kandidat, der inkluderer kandidatens løn og vores fee. Kandidaten ansættes hos os på en funktionærkontrakt. Efter den aftalte periode kan I frit ansætte kandidaten – vi stiller ikke med nogle skjulte gebyrer!

Prisen inkluderer altså den tid, vi bruger på at lære jer at kende, søgeprocessen og præsentationen af et udvalg af relevante kandidater, I kan vælge mellem.

Frisk viden, klædt på til at arbejde

Det nyuddannede IT-talent kan, foruden stort gåpåmod og lyst til at lære i sin nye rolle, bidrage med friske perspektiver og nye øjne på jeres eksisterende opgaver. Alligevel er der naturligvis meget at lære.

Vi gør en stor indsats for at modne kandidaten og klæde den enkelte godt på til at starte på arbejdspladsen. Hvordan vi gør det, kommer an på kandidaten og kulturen i jeres virksomhed.

Selvom kandidaten kommer med den nyeste viden fra sin uddannelse, kan det være, der er brug for specifikke certificeringer eller kurser. Det kan f.eks. være PRINCE2, Scrum Master, ADKAR eller en ISTQB-certificering. Vi har gode forbindelser i vores brede netværk af IT-specialister, der kan afholde kurser. Hvis det har relevans for jer, tager vi en snak om, hvordan det kan indgå i forløbet, samt indregnes i timeprisen.

Lad os tage en snak

Lyder det som noget for jer, er vi altid til rådighed for en snak om Jumpstart. Ræk endelig ud til Louise på mail lb@people-it.com eller på telefon +45 25 55 59 32.

Du er meget velkommen til at tage fat i os, du finder vores kontaktoplysninger via linket.

[juicer name='People-IT' per="3" pages="1" truncate="100"]