Vi leverer!

Med adgang til et vidtrækkende netværk af konsulenter, får du altid den rette IT-konsulent til at løse opgaverne og projekterne i din organisation.

Vi bygger bro mellem kunde og konsulent. Faglighed matches med opgave, og kultur matches med personlighed. Vi lægger stor vægt på, at People kommer før IT.

Vi gør samarbejdet enkelt og tilpasser os kundens processer og systemer. Problemfrit, kompetent og ligetil. Overordnet tilbyder vi to koncepter:

1. Du anmoder om en konsulent til en opgave. Vi screener og finder den/de bedste konsulenter til opgaven. Når der er et match, underskriver vi Statement of Work (SOW) med de specifikke vilkår for konsulenten og den respektive opgave.

2. Du har allerede den/de rigtige konsulenter eller konsulentvirksomhed. Du ønsker dog, at People-IT konsoliderer håndteringen af kontrakter, administrative opgaver samt fakturering. Du informerer os omkring detaljerne, hvorefter vi underskriver kontrakter med konsulenten og tager os af alting, så længe kontrakten er gældende. Nemt og fleksibelt!

For mere information kan du kontakte vores salgsteam eller bruge nedenstående link.

Kontakt os for en uforpligtende snak

[juicer name='People-IT' per="3" pages="1" truncate="100"]