People-IT. Freelance IT-konsulent

Verdensklasse IT-konsulenter til verdensklasse virksomheder!

Vi er altid på udkig efter dygtige IT-konsulenter, der kan hjælpe vores kunder med at opnå succes med deres IT-projekter.

Hvordan arbejder vi?

People-IT er både et IT-konsulenthus og et IT-konsulentnetværk, hvor du som konsulent vil komme til at arbejde sammen med nogle af de mest kompetente konsulenter i Danmark. Vores kunder er typisk mellemstore eller store virksomheder og organisationer. De fleste af vores kunder er af en størrelse, hvor der er store forventninger til både IT-infrastruktur samt kundens specifikke forretningssystem.

Vi har valgt at arbejde med konsulenter, som alle har nogle års erfaring og som kender de høje krav fra vores kunder, når det drejer sig om information og samarbejde samt at løse opgaver. Vi forsikrer, at vores konsulenter har en generel IT- og forretningsforståelse samt viden supplereret af en eller flere specifikke kompetencer.

At være freelance konsulent hos os

Hvis du foretrækker freelance-projekter og et interessant, varierende arbejdsliv, er det en oplagt mulighed for dig at blive en del af People-IT’s freelance-team. Her får du muligheden for kontinuerligt at udvikle dine professionelle kompetencer gennem nye og interessante IT-projekter. Vi gør alt, hvad vi kan for at skabe det bedste match mellem konsulent og kunde, så du som konsulent føler dig både kompetencestærk, men også udfordret af opgaverne.

Processen og hvordan du kontakter os

Besidder du IT-kompetencer og vil du gerne være en del af et stort, professionelt team af freelance-konsulenter? – Upload dit CV via knappen nedenfor. Vi kigger dit CV igennem og evaluerer, hvordan dine kompetencer kan blive brugt bedst muligt hos vores kunder. Efterfølgende vil vi vende tilbage til dig med en mødeanmodning eller en bekræftelse på, at du nu er blevet accepteret i vores base, og at vi vil kontakte dig på et senere tidspunkt, hvis vi får brug for dine kompetencer.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak med vores konsulentteam.

Bliv en del af People-IT

Hvis du vil tages i betragtning til projekter hos vores kunder, må du hellere end gerne uploade dit CV i vores database her.

[juicer name='People-IT' per="3" pages="1" truncate="100"]