Referencer

Vi er utrolig stolte af at hjælpe nogle af Danmarks samt verdens ledende virksomheder med at levere til deres IT-projekter. Nedenstående er, hvad nogle af dem siger om at arbejde sammen med People-IT.

 

GLS

“Vores program ‘Interline’ bliver brugt af mere end 1.000 af vores kunder til at printe pakkelables.

Da vi havde brug for en opdatering for at kunne imødekomme efterspørgslen fra vores kunder, kontaktede vi People-IT, fordi vi vidste, at de havde de rette kompetencer til at kunne løse opgaven. People-IT har leveret den rette konsulent til at opdatere vores program.

Programmet er nu blevet opdateret til at kunne administrere alle de nye tjenester, vi gerne vil tilbyde. Det er blevet hævet til den nye .NET platform, og er blevet forsynet med nye og forbedret funktioner, som automatisk henter opdateringer og levere data til og fra webservere via webservices.”

– IT Manager Development, Arno L. Kristiansen.

 

SIEMENS

“Vi har et velfungerende samarbejde med People-IT baseret på gensidig viden af hinandens behov og kompetencer. Ligesom People-IT kender til vores behov i forhold til kompetencer, personligheder, prisniveauer osv., så har vi kendskab til deres portfolio af kompetencer. Dette betyder, at de fleste af vores aftaler er spot-on.”

– Head of IT-Applications, Preben Lund

Med adgang til et bredt netværk i verdensklasse, er People-IT/aHOC din garanti for altid at få den rigtige IT-konsulent til projekter i din organisation.

[juicer name='People-IT' per="3" pages="1" truncate="100"]