Året der gik 2023

29. december 2023 | Nyheder

Året 2023 er snart ved at gå på hæld og i People IT ser vi tilbage på et begivenhedsrigt år!

Her er nogle af højdepunkterne i året der gik:

Vores koncept Jumpstart fik luft under vingerne og vi har nu flere seje og dygtige Jumpstartere ude hos kunder, ligesom vi har fået fyldt vores database med dygtige og kompetente nyuddannede IT- og Tech-talenter.

CEO-hatten blev givet videre til Louise Birkholm, som nu står i front for People IT. Vi har dog ikke givet helt slip på Mads Fischer Rasmussen, som fortsat er en del af bestyrelsen.

Koncernen som vi er en del af, skiftede navn til KOLLAB og vi er blevet en endnu større del af, at levere digitale løsninger 360 grader rundt om vores kunder.

Vores dygtige sourcer Cindy er kommet tilbage fra barsel og er nu klar til at til at finde de allerbedste kandidater til vores kunder!

Mange tak for samarbejdet i år til både kunder, konsulenter, Jumpstartere og samarbejdspartnere – vi glæder os til meget mere i det nye år!

Står du og mangler en Jumpstarter eller en konsulent i det nye år? Så ræk endelig ud til os – vi elsker at fortælle om fordelene ved at have en freelance-medarbejder eller en super sej jumpstarter!

Vil du altid gerne være opdateret på, hvad der sker i People-IT? Så følg med her: www.linkedin.com/company/peopleitdk/

Se vores andre nyheder her: www.people-it.dk/nyheder