C2IT Regnskab for 2018 viser god vækst og endnu bedre indtjening

12. marts 2019 | Nyheder

Regnskab fra C2IT gruppen viser en særdeles positiv udvikling. – Vores investeringer begynder at komme hjem og vi har det helt rette fundament for den videre udvikling og drift, vurderer CEO Carsten Sixhøi.

Udviklingen for C2IT gruppen har været særdeles positiv i 2018:

  • Omsætningsvækst på knap 24% fra ca. 130 mill. til ca. 161 mill. kroner i 2018
  • Vækst i bruttofortjenesten på ca. 27% fra 52 mill. til over 66 mill.
  • EBITDA vokser med ca. 49% fra 10,5 til 15,7 mill.
  • Resultatet vokser med hele 85% fra ca. 7 mill. til 13 mill.

C2IT gruppen omfatter de to koncerner:

  • C2IT – full-service IT-leverandør til det danske mellemmarked
  • People-IT – freelance konsulentvirksomhed, der arbejder med Danmarks største og mest konsulentkøbende kunder i top500. People-IT er C2ITs freelanceforretning, der blev udskilt i eget selskab pr. 1.1.2018.

 

Succes med vækst i Aarhus og hovedstaden

CEO Carsten Sixhøi fortæller om væksten: ”Som vi forventede blev 2018 et år, hvor de nye forretningsområder begyndte at vokse og bidrage med øget forretning, ligesom vores investeringer i Aarhus og København i 2017 også har bidraget til væksten.” Aarhus og hovedstadsområdet er nu C2ITs hurtigst voksende geografiske områder. På blot 1½ år er C2IT-gruppen gået fra 0 til 25 mand i hovedstadsområdet. Denne vækst er dels sket via opkøb af Softhuset (Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)) og aHOC (freelance-konsulenthus) og dels via etablering af selskabet iØst med nu 4 erfarne folk i spidsen. ”Vi har investeret kraftigt i vækst i hovedstadsområdet og er klar til fortsat vækst både i 2019 og i årene, der kommer. Vores strategi er fortsat en fordobling af virksomheden hvert 3. år på 20-25% organisk vækst suppleret med relevante opkøb”, fortsætter Carsten Sixhøi.

 

Konstant udvikling af kompetencer

C2IT gruppen har konstant fokus på at videreudvikle forretningen med nye teknologier og nye dygtige medarbejdere. Carsten Sixhøi forklarer ”Vores forretning er jo baseret på vidensressourcer, så vi skal konstant være opmærksomme på, hvornår og hvordan nye spændende teknologier begynder at rykke hos kunderne. Vi ser det f.eks. med Internet of Things, der nu er modnet og vores kunder efterspørger løsninger, hvor den fysiske verden og IT smelter sammen. Her skal vi være sikre på at have ressourcerne klar.” Det betyder også, at C2IT i 2019 vil arbejde hårdt på, hvordan virksomheden fortsat kan tiltrække og udvikle nye medarbejdere – også gerne nyuddannede, der kan byde ind med helt nye vinkler på tingene.

”Nøgleordene for fokus i 2019 er organisk vækst, kompetenceudvikling og fortsat god indtjening,” afslutter Carsten Sixhøi.

 

Omtale i ITWatch og JydskeVestkysten

Både ITWatch og JydskeVestkysten har bragt fine artikler om C2IT efter offentliggørelsen af regnskabet. Artiklerne kan ses her: 

> JydskeVestkysten: IT-firma fordobler overskuddet – væksten kom uden for ‘fødebyen’

> ITWatch: IT-konsulenthus laver opkøb for at sikre sig medarbejdere (artiklen ligger bag login)