Mød en Jumpstart kandidat

13. december 2023 | Nyheder

Er din virksomhed på udkig efter en sand datamester af en kollega?

Så skal du møde vores jumpstart-kandidat! En talentfuld fusion af matematisk ekspertise og IT-magi, der står klar til at løfte opgaverne med stormskridt!

📊 Data-drevet visionær: Med passion for data drømmer kandidaten om at hjælpe virksomheder med at tage gode data-drevne beslutninger. Som start kunne han godt tænke sig at arbejde som Data Analyst, som på sigt kan give ham kompetencerne til at få en mere teknisk vinkel, og få roller som f.eks. Data Engineer.

🌐 Programmeringskompetencer: Vores profil har ikke kun en drøm om at arbejde med data, men har også kompetencerne til det. Han har gennem sit studie som civilingeniør inden for feltet matematisk modellering arbejdet i Python, og har også erfaring med andre programmeringssprog, bl.a. SQL og Java. Han har altså gennem sit studie fået et godt fundament for hvad god datapraksis er.

🎓 BI-rygsæk: Vores kandidat tilbyder dugfrisk viden indenfor sit område eftersom han i år blev færdig med sin kandidatgrad. Til trods for dette har han haft studiejob, hvor han har arbejdet i Microsoft Power BI, som er et yderst relevant værktøj til at fremvise data igennem storytelling. Kandidatens kikkert er derfor skarpt indstillet på en stilling, hvor både hans akademiske viden og praktiske erfaringer kan bringes i spil.

Psst… Vi har for resten haft en snak med kandidatens referencer. Han var en soleklar anbefaling.

Lyder vores kandidat som et match for dig eller din virksomhed? Eller kunne du være interesseret i at høre mere om Jumpstart? Så tøv ikke med at kontakte Louise på mail lb@people-it.com eller tlf.: +45 25 55 59 32.

 

Jumpstart. People-it. Nyuddannet IT.
Vil du altid gerne være opdateret på, hvad der sker i People-IT? Så følg med her: www.linkedin.com/company/peopleitdk/

Se vores andre nyheder her: www.people-it.dk/nyheder