Mød en Jumpstart kandidat

27. februar 2024 | Nyheder

Er din virksomhed på udkig efter en grundig og passioneret Softwareudvikler?

Så skal du møde vores jumpstart-kandidat! En talentfuld Fullstack Udvikler, der går op i kundernes behov og som står klar til at løfte opgaverne med stormskridt!

Kunde-passioneret: Med passion for at vægte kundernes behov og ønsker højest drømmer kandidaten om at skabe værdifulde systemer backend. Derudover har kandidaten også erfaring med frontend relaterede opgaver, som primært er implementeret i JavaScript, HTML og CSS.

Programmerings-haj: Vores profil har ikke kun en passion for at skabe værdifulde systemer backend, men har også kompetencerne til at kunne gøre dette. Som en rigtig programmerings-haj, er vores kandidat skrap i C#, med god erfaring i .Net og ASP.net. Med disse kompetencer i bagagen drømmer kandidaten netop om at arbejde backend på systemer, til at sørge for at alt business- og andet internt logik møder kundernes behov og ønsker.

Software ingeniør: Vores kandidat tilbyder yderst relevant viden indenfor sit område eftersom han for 3 år siden blev færdig som Civilingeniør i Software. Med sin korte tid på arbejdsmarkedet har han både haft jobs som Fullstack og Backend Udvikler, hvor han netop har haft mulighed for at bruge sin akademiske viden ude i den virkelig verden. Kandidatens kikkert er derfor nu skarpt indstillet til nye udfordringer ude i freelance-livet, hvor han drømmer om at stifte bedre bekendtskab med frameworks som Angular og React.

Psst… Vi har for resten haft en snak med kandidatens referencer. Han var en soleklar anbefaling.

Lyder vores kandidat som et match for dig eller din virksomhed? Eller kunne du være interesseret i at høre mere om Jumpstart? Så tøv ikke med at kontakte Louise på mail lb@people-it.com eller tlf.: +45 25 55 59 32.

Fullstack Udvikler. People IT. Nyuddannet IT.
Vil du altid gerne være opdateret på, hvad der sker i People-IT? Så følg med her: www.linkedin.com/company/peopleitdk/

Se vores andre nyheder her: www.people-it.dk/nyheder