People IT får ny direktør

28. august 2023 | Nyheder

Pressemeddelelse: 28. august 2023

People-IT får en kvinde i spidsen

It-konsulentvirksomheden People-IT har fået ny direktør. Louise Birkholm, der gennem de seneste seks år har været Sourcing Manager og partner i People-IT, har pr. 21. august overtaget roret og skal fremover stå i spidsen for forretningens forsatte vækst samt ledelsen af de interne medarbejdere i henholdsvis Kolding, Aarhus og København såvel som de 3000 tilknyttede freelance-konsulenter, der udgør virksomhedens danske og internationale netværk.

Valget af Louise Birkholm til jobbet som ny direktør er sket dels på baggrund af hendes profil og kompetencer, men også hendes store erfaring med netop People-IT og branchen har vejet tungt på vægtskålen. “Louise har som Sourcing Manager vist sit talent for såvel ledelse som forretningsudvikling. Senest har hun været initiativtageren til konceptet Jumpstart, der bygger bro mellem nyuddannede og arbejdsmarkedet. Så jeg er sikker på, at hun vil føre People-IT sikkert videre. Vi glæder os meget til at få Louise i front, så hun i endnu højere grad kan sætte sit præg på People-IT og som sidegevinst kan bidrage positivt til antallet af dygtige, kvindelige topledere i it-branchen,” siger Carsten Sixhøi, CEO for C2IT Group, hvor People-IT er et af de seks datterselskaber.

Louise har været en del af People-IT på virksomhedens vækstrejse, fra den omsatte for 35 mio. kr. til i dag, hvor den omsætter for 150 mio. “Jeg er glad for den tillid, C2ITs bestyrelse har vist mig med udnævnelsen og er fuldt ud bevidst om det store ansvar, der nu lægges på mine skuldre. Jeg overtager en virkelig veldrevet virksomhed efter Mads Fischer Rasmussen. Han har en meget stor del af ansvaret for, at People-IT er dér, hvor den er i dag. Men jeg ser alligevel frem til at sætte mit eget præg på forretningen,” siger Louise Birkholm.

Louise Birkholm erstatter Mads Fischer Rasmussen, der skifter til et andet job inden for C2IT Group og samtidig overtager formandsposten i People-ITs bestyrelse.

Om People-IT

People-IT er en del af C2IT Group og leverer it-konsulenter til en lang række kunder. Virksomheden har eksisteret siden 2003, og det er blevet til mere end 1 million timer. People-IT har lokationer i Kolding, Aarhus og København. Virksomheden har en omsætning på over 150 mio. kr. og råder over et netværk med 3000 konsulenter såvel i Danmark som internationalt.

 

For yderligere information

Carsten Sixhøi, CEO C2IT Group, mail: cs@c2it.dk, tlf.: 25 55 59 99

Louise Birkholm, CEO & partner People-IT, mail: lb@people-it.com, tlf.: 25 55 59 32,

Synne Eriksen, NiesKommunikation, mail: synne@nieskommunikation.dk , tlf.: 51 94 74 27

Louise. People-it. Freelance IT-konsulent.
Vil du altid gerne være opdateret på, hvad der sker i People-IT? Så følg med her: www.linkedin.com/company/peopleitdk/

Se vores andre nyheder her: www.people-it.dk/nyheder