TAK til Ketty og Flemming

30. april 2020 | Nyheder

People-IT/aHOC er utrolig stolte over at huse nogle af frontløberne inden for IT-konsulentbranchen. Tiden er inde til at give stafetten videre, og det er derfor med stor respekt og virtuelt bifald, at vi siger tak til Ketty Jepsen og Flemming Hansen for al deres tid i People-IT/aHOC. Ketty og Flemming stopper begge i april, og vi ønsker dem alt det bedste.

Siden 1993 har Ketty og Flemming med aHOC skabt stor erfaring i at optimere organisation, infrastruktur og systemer med henblik på at kunne honorere en konsulentforespørgsel effektivt, hurtigt og sikkert. Ketty og Flemmings store erfaring og dygtighed har bidraget enormt til vores fælles forretning, People-IT/aHOC, som har eksisteret siden december 2018.

Alle de, som gennem årene har stiftet bekendtskab med Ketty og Flemming, ved, hvor meget tid og flid, der er lagt i de mange års solidt arbejde. Netop derfor vil resten af People-IT/aHOC-teamet naturligvis føre forretningen videre, så vi fortsat kan være stolte over at være iblandt Danmarks dygtigste IT-konsulenthuse.

TAK!