Gruppens nye navn er…

29. september 2023 | Nyheder

C2IT Group, som People IT er en del af, skifter navn og vi hedder nu… 

KOLLAB🌟🤩💪🏼  

De sidste 20 år som C2IT Group har været en fantastisk rejse, men nu er vi klar til en ny og vildere rejse. Lad os uddybe hvad KOLLAB står for: 

Sammen står vi stærkere og skulder ved skulder leverer vi digitale løsninger i verdensklasse. Hos KOLLAB samler vi det dygtigste hold af digitale specialister. Ja faktisk så tør vi godt at sige, at vi kan levere løsninger 360 grader rundt om din virksomhed.

Vi har valgt at gøre tingene anderledes! KOLLAB består nemlig af individuelle selskaber, som alle har hver deres specialistfelt inden for strategi, design, softwareudvikling, Microsoft 365, drift, support og freelance konsulenter. Læn dig tilbage – du behøver ikke længere at jonglere mellem forskellige leverandører eller bekymre dig om koordinering, vi står for det hele, så du kan fokusere på at drive din virksomhed fremad. 

Og fremad skal vi sammen, for den digitale udvikling står aldrig stille. I vores lab forsker vi derfor hele tiden i nye trends, teknologier og metoder, så vi sikrer os, at vi bidrager med den nyeste viden.

Navneskiftet fra C2IT gruppen til KOLLAB symboliserer vores tilgang til digitalisering, hvor det altid handler om det tætte samarbejde både internt mellem vores eksperter og med kunderne. KOLLAB samler alle kompetencer under et tag, så vi kan drive alle processerne sammen.
I praksis ændrer det ikke ved vores identitet og særpræg som People IT.

Kom på forkant med fremtiden – lad os KOLLAB med dig 🤝

Klik ind og oplev vores nye lækre univers 👉 https://kollab.dk/

People IT – En KOLLAB virksomhed.

 

Kollab lancering. People-IT. Freelance IT-konsulent.
Vil du altid gerne være opdateret på, hvad der sker i People-IT? Så følg med her: www.linkedin.com/company/peopleitdk/

Se vores andre nyheder her: www.people-it.dk/nyheder