Vi leverer!

Med adgang til et vidtrækkende netværk af konsulenter i verdensklasse, er People-IT din garanti for, at du altid får den rette IT-konsulent til at løse opgaverne og projekterne i din organisation.

Gennem mange års sammenhængende samarbejde med flere store kunder, kan People-IT tilbyde dig forskellige konsulentkoncepter. Vi stræber efter at bygge broer mellem behovene til dine IT-projekter og de folk, som har mulighed for at hjælpe dig med at planlægge, bygge eller køre disse projekter. Problemfrit – kompetent og ligetil!

Dette samarbejde centrerer sig ofte omkring to koncepter. Begge begynder med, at vi underskriver en generel konsulentaftale, der skitserer de basale vilkår omkring samarbejdet. Afhængigt af dine specifikke mål og behov tilbyder vi følgende:

1. Du anmoder om en konsulent til en opgave. Med dybe overvejelser, screener og finder vi den/de bedste konsulenter til opgaven. Når der er et match, underskriver vi en Statement of Work (SOW) med de specifikke vilkår for konsulenten og den respektive opgave.

2. Du har allerede den/de rigtige konsulenter eller konsulentvirksomhed. Du ønsker dog, at People-IT konsoliderer håndteringen af kontrakter, administrative opgaver samt fakturering. Du informerer os omkring detaljerne, hvorefter vi underskriver kontrakter med konsulenten og tager os af alting så længe kontrakten er gældende. Nemt og fleksibelt!

For mere information kontakt vores salgsteam eller brug nedenstående link.

Kontakt os

Det ville være fantastisk at møde dig samt dine konsulent-behov. Kontakt os for en uformel snak.

[juicer name='People-IT' per="3" pages="1" truncate="100"]